Prezentačný súboj základných škôl v Bratislave vyhrali šialenci!

20.03.2023 | Lukáš Cích | Soutěžní kola

Na súkromnom gymnáziu Mercury si dnes pomeralo svoje prezentačné skúsenosti 11 základoškolských tímov. Na Grandfinále však postupujú iba dva najlepšie tímy. Ktoré to budú?

Na úvod sme začali úvodnou prezentáciou, pri ktorej sa tímy oboznámili s porotou, s pravidlami a taktiež aj s našimi skvelými letnými kempami. Dozvedeli sa aj, kto prezentiádu podporuje a kde sa bude konať grandfinále. Losovanie prvého tímu nastalo. Všetky tímy znervózneli a v miestnosti bolo hrobové ticho. Prvý tím vylosovaný! Stres sa im stupňoval, až ho bolo cítiť.

V prvom prezentačnom bloku sa nám predstavilo 5 tímov a následovala krátka 10 minútová pauza. V druhom prezentačnom bloku sa nám predstavilo zvyšných 6 tímov. Po ňom následovala veľmi dlhá, ale za to intenzívna prestávka. Spoločne s porotou sme veľmi rozmýšlali, ktorý tím zo všetkých bol ten najlepší a brali sme do úvahy naozaj všetko. Zvíťazil tím Šialenci a hneď v tesnom závese po ňom boli KAM A RATKY. Po vyhodnotení a predaní cien sme spravili úžasnú spoločnú fotku a následoval jednotlivý feedback od poroty k tímom. Tímy si určite odniesli veľa skúseností a naučili sa niečo nové.

1. místo Šialenci (Základná škola, Bratislava-Vrakuňa) ve složení: Alexandra Nyíriová, Karolína Soosová, Peter Spilý
2. místo KAM A RATKY (Gymnázium L.Novomeského, Bratislava-Ružinov) ve složení: Sára Rauková, Barbora Kučerová
3. místo CANVA MASTERS (Základná škola, Bratislava-Ružinov) ve složení: Kudroč Juraj, Jana Karolína Just